WORKS

50音順・カテゴリー別作品リスト

Kennismakingsgesprek


Na een aanmelding komen wij langs voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek wordt gekeken naar uw situatie en uitgelegd welke mogelijkheden er zijn. Er is alle ruimte om eventuele vragen te beantwoorden.
Intakegesprek


Als u enthousiast en gemotiveerd bent dan plannen we een intakegesprek. Tijdens deze afspraak wordt alle informatie verzamelt. We registreren al uw gegevens in een digitaal dossier. Op basis daarvan kunnen wij uw financiën nauwkeurig beheren en uw budget goed bewaken.
Financieel beheer gestart


Tijdens het intakegesprek sluiten wij een contract met elkaar af. Hierin wordt opgenomen welke werkzaamheden wij voor u gaan verrichten. Zo weet u precies waar u aan toe bent en wat u mag verwachten, wel zo fijn. Binnen uiterlijk 1 maand (bij geen schulden) en uiterlijk 3 maanden na de start ontvangt u van ons het intakeverslag met daarin de boedelbeschrijving (stand van zaken), het plan van aanpak met spaar- of aflossingsplan of alternatief plan en diverse financiële overzichten. Ook ontvangt u inloggegevens voor online inzage in uw dossier en maken we afspraken over de hoogte, frequentie en moment van uitbetalen van het (wekelijks) leefgeld. Daarmee is de opstartfase afgerond. We zijn dan ook al gestart met de uitvoering van die plannen.

© 1997 by Haruo Saitoh created with Wix.com

  • White Facebook Icon
  • ホワイトTwitterのアイコン